VALİ ÖKSÜZ’DEN 70. YAŞINI KUTLAYAN BURDUR GAZETESİNE ZİYARET

Gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Taraşlı’nın şahsında, Burdur Gazetesi’nin 70. yaşını kutlayan Vali Öksüz, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik ederek, yeni yayın dönemlerinde başarılar diledi. Gazeteciliğin kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir görevi üstlendiğini belirten Vali Öksüz, gazete çalışanlarına İlimizdeki gelişmeleri vatandaşlarımıza aktarmaları için gösterdikleri çabadan dolayı takdirlerini iletti. Vali Türker Öksüz’ün...

VALİ ÖKSÜZ’DEN 70. YAŞINI KUTLAYAN BURDUR GAZETESİNE ZİYARET

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Taraşlı’nın şahsında, Burdur Gazetesi’nin 70. yaşını kutlayan Vali Öksüz, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik ederek, yeni yayın dönemlerinde başarılar diledi.

Gazeteciliğin kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından önemli bir görevi üstlendiğini belirten Vali Öksüz, gazete çalışanlarına İlimizdeki gelişmeleri vatandaşlarımıza aktarmaları için gösterdikleri çabadan dolayı takdirlerini iletti.

Vali Türker Öksüz’ün ziyareti sırasında İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Basan ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayhan Yavuz, Çağdaş Burdur Gazetesi Sahibi Hasan Ali Daldal, Anadolu Ajansı Burdur Muhabiri Bilal Altıok, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sercan Kurban ve Çağdaş Burdur Gazetesi personeli yer aldı.

VALİ ÖKSÜZ’DEN 70. YAŞINI KUTLAYAN BURDUR GAZETESİNE ZİYARET

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.